Dåbsinvitation

Min søde veninde har fået søde lille Elias. Og lille Elias skal døbes! Og når man skal døbes, skal man have en fin lille dåbsinvitation.

daabsinvitation-indbydelse-til-daab_janniegejl

Jeg blev spurgt om hjælp til denne; hun havde en klar idé om stilen; jeg skulle “bare” få det til at virke i virkeligheden. Jeg var forbi en dag, hvor vi tog en hel stak billeder af lille Elias på det klassiske bløde lammeskind – og nogle med den søde hue, som Elias’ mormor har lavet til ham.

50 billeder senere tænkte vi, at der da måtte være noget, der var godt nok til Elias’ første invitation til fest. Så jeg tog hjem og kiggede på materialet. Lille Elias var selvfølgelig mega fotogen, men ét af billederne sprang i øjnene; ét af dem med den søde hue på.

Billedet kom en tur i Adobe Bridge til en let fotoredigering og videre over i Photoshop. Den øvrige grafik blev fundet, desværre ikke håndtegnet, og tilføjet kortet sammen med data i en lækker lille font og vupti! Ét stk. dåbskort klar til fremkaldelse!

Det er altid lidt nervepirrende at sende grafik afsted til godkendelse, men heldigvis faldt det i god jord uden de store ændringer og min veninde fik sendt kortet afsted til print ved foto.com.

Den anden dag dukkede invitationen så op i posten. Og jeg må sige, at jeg er fuldt ud tilfreds. Det er selvfølgelig også et taknemmeligt job at skabe en dåbsinvitation, når det primære motiv er så sød en model :)

Dette indlæg blev udgivet i Krealiv og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *