Den nye Peter Plys-film

Plysbjørn har lavet en film! Efter et par super lækre Paddington-film, som kun er set på lille skærm, var det med at udnytte muligheden for at se en skøn bjørn på det store lærred.

Jeg kan fortælle, at der ikke ligefrem er run på en lørdag morgen i biografen :) men så fik vi da de gode pladser og rimelig ro i salen til at lade os træde ind i Hundredmeterskovens univers.

Filmen var ikke helt, hvad jeg havde forventet. Uden at vide, hvad jeg egentlig havde forventet: ikke i negativ retning – faktisk vil jeg super gerne se den igen! Det var bare anderledes. En smuk film med flotte effekter. Og en ret rolig film. En god oplevede.

Særligt er Plys’ udtalelser unikke, ikke mindst, da han beder om en rød ballon, og får at vide, at han ikke har brug for den. Hvortil søde Plys svarer: “I know I don’t need one, but I’d like one very, very much, please.” Se otte andre unikke citater på theweekendfox.com. Og så skal han lege middagslur, når han er blandt andre mennesker (for at virke som en bamse frem for en levende Plys-bjørn) – det er da en fantastisk leg!

Vi så den, desværre, på dansk, men mon ikke den kommer på originalsproget en gang på iTunes. Det glæder jeg mig til at se.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *