En chiligave bliver til…

Vi var til fødselsdag i weekenden. Det super kreative fødselsdagsbarn ønskede sig hjemmelavede ting + blev 30 = hun skulle da have en hjemmedyrket chili-spire :-)

janniegejl-2015-04-18 19.42.02 janniegejl-2015-04-18 19.42.10Havde på Instagram set, at Søstrene Grene havde fået fine bogstavkrus. Mig afsted for at finde dem. Til lige under 9 kr. pr. stk er det trods alt lidt en anden pris end de fine kopper fra Design Letters, som vist har været inspirationskilde for Søstrene 😉

Ulempen ved Søstrene Grene er, at de ikke altid har alting – og at alt det de så har, ikke altid er til at finde. Anyway – jeg fik fundet mig mit C :-)

Mine Cayenne chilifrø fra The Urban Farmer er begyndt at spire – og selvom det går lidt langsomt (tålmodighed ER en dyd – også med grønne planter) fandt jeg én, som følte sig klar til at flytte hjemmefra.

Og så til endnu en sjov ting – indpakning. For med cirkelstanser (2,5″, hvis nogen skulle være interesseret) og en lille rund kop må det jo være muligt, at få denne kop til at stå i en æske (som jo så indeholder den øvrige del af gaven)…

Som sagt, så gjort og voila – vi var SÅ klar til fødselsdag på Broges Kafe og Deli i Aarhus (og må jeg lige tilføje – virkelig godt kagebord!)

 

Dette indlæg blev udgivet i Godt til maven, Haven, Hverdagsliv, Krealiv og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *