Et nyt år…

2016 – hvor blev du af? 

Som lille fik man altid at vide: “Bare vent til du bliver stor, så flyver tiden afsted”. Det virkede utænkeligt, når endnu et skoleår sneglede sig afsted. Men her på den voksne side af livet må jeg tilstå, at der virkelig ER noget om snakken. Tiden går virkelig stærkt!

2017 står nu klar til erobring! Et helt nyt år med muligheder. Jeg glædes over at have overstået prøvetiden på mit arbejde og glæder mig til vores tur til Florida, til bryllup hos venner, til at byde min venindes baby velkommen til verden, til et nyt strikket tørklæde, til at følge min mands nye erhvervseventyr i thinkability – kort sagt til små og store oplevelser med dem, jeg har kær.

Derfor: Velkommen 2017 – let the games begin!

Godt nytår!

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *