Frozen – the musical

Disney er god. Disney på Broadway er genialt! Jeg har tidligere set Lion King, som var fantastisk. Og nu kom turen så til Frozen. Og selvom den ikke helt når op på Lion King (har jeg svært ved at forestille mig, at noget nogensinde kan), så var den altså også ret så fantastisk!! Sven er skøn! Olaf er sød! Og der er en sang om hygge! Kort sagt – får du muligheden, så SE DEN!

I teatrene må man ikke tage billeder og optage film, så minderne er ens helt egne. Men nu er soundtracket til Frozen – The Broadway Musical kommet på Spotify!

Jeg ved ikke med dig, men for mig er musik en god måde at huske og mindes, så min solrige fredag morgen er gået med at lytte til de geniale sange fra musicalen (der er flere end på det oprindelige soundtrack) og drømme mig tilbage til NYC.

(Klippet er fra Disney On Broadway)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Frozen – the musical

  1. Pingback: Tarzan • Mit lille univers • janniegejl.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *