Ham der Oscar…

….blev uddelt i nat. Jeg var ikke blandt de natteravne, som så årets Oscar-show live, men derfor skal det da alligevel have et par ord med på vejen.

Hele det politiske show omkring den manglende vært blander jeg mig ikke i. Hvem der vandt priserne har jeg heller ikke en helt færdigdannet mening omkring; en række af filmene har jeg ikke set. Jeg glædes over at “Shallow” vandt for bedste sang og at “Vice” fik en mindre pris med på vejen, men derudover er det ikke noget, der påvirker mig meget.

Men hvorfor skal dette Oscar-show så have et par ord med på vejen, tænker du måske? To årsager:

En yndlingsbjørn på Instagram

Jeg fulgte lidt med på Instagram, hvor særligt et indlæg fik mig til at smile. Det er @j.a.k. der har illustreret en fiktiv oscarstatuette til bjørnen Paddington – og det er bare så fint og lige ind i vores tid (eller faktisk ind i al tiden!). Se illustrationen. 

En yndlingssang på scenen

Og så glædes jeg særligt over “Shallow” live på scenen. Bradley Cooper og Lady Gaga i en intens duet med en rigtig god sang – som i bedste dansk-time-stil har en tidssvarende og samfundskritisk tekst. Se klippet nederst i mit indlæg og læs teksten til “Shallow” her:

Tell me something, girl. Are you happy in this modern world? Or do you need more? Is there something else you’re searching for?

I’m falling. In all the good times I find myself longing for change and in the bad times I fear myself.

Tell me something, boy. Aren’t you tired trying to fill that void? Or do you need more? Ain’t it hard keeping it so hardcore?

I’m off the deep end, watch as I dive in. I’ll never meet the ground. Crash through the surface, where they can’t hurt us. We’re far from the shallow now.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *