Lidt minder på en torsdag…

Herhjemme er vi godt i gang med tredje sæson af House of Cards. Eller – egentlig er det lidt vildt, at vi her, næsten en uge efter frigivelsen, kun har set fire (!) afsnit.

Anyway. I afsnit 29 optræder Peter Cincotti. Og det fik tankerne på gled.

For 7 år siden boede jeg i Bruxelles. I et halvt år. Og den 28. marts 2008 var jeg inde og høre Peter Cincotti. Jeg kendte ham ikke – har ikke lyttet til ham siden – men jeg havde en hyggelig aften med en god  veninde.

Mens jeg var i Bruxelles, havde jeg min lille sorte bog, hvori jeg samlede minder. Jeg satte billetter ind, skrev en smule dagbog i stikordsform, satte stjerner som boganmeldelser, tegnede – ja kort sagt, en sort bog for mit halve år i Bruxelles.

House of Cards fik mig til at finde bogen frem, bladre og mindes. Rart på sådan en helt almindelig torsdag :-)

Dette indlæg blev udgivet i At rejse er at leve, Hverdagsliv og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *