STAMPtember er tilbage

Det er simpelthen alt for længe siden, jeg har skrevet noget her på bloggen. Pinligt længe. Jeg burde måske stoppe med at lave indlæg og sige “Det var det”, men det er jeg ikke klar til. Bloggen er min – og den er helt uden krav om indhold og konstante opdateringer. Og indimellem tager hverdagen bare tid og nogle gange former ordene sig kun i ens hoved uden at nå ud på papir eller til cyberspace.

Men i morgen starter Stamptember – og ligesom sidste år vil jeg forsøge at lege med.

Som jeg skrev i sidste års Stamptember-indlæg, vælger jeg at lege med på egne vilkår: hver dag at have krea i hænderne!

Det ER en udfordring – men jeg glæder mig til det.

Følg med på Instagram.dk/janniegejl.

Dette indlæg blev udgivet i Krealiv. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *