Perleplader til drikkeglas

janniegejl-2015-07-03 19.38.34Til sommeren hører nærgående hvepse, som  vil have snablen i de lækre køllige drikke, vi andre gerne vil nyde i fred og ro.

Sidste år lavede min søde mand fine hvepsefangere af plastikflasker. De var virkelig effektive.

I år har jeg – inspireret af Pinterest og opfordret af min søde mands mor – lavet små runde perleplader med hul til sugerør. De er endnu ikke afprøvet, men de første tre er afleveret til svigermor til test :-)

 

Dette indlæg blev udgivet i Krealiv og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Perleplader til drikkeglas

  1. Lilli/svigermor skriver:

    Testresultat: Har primo juli måned modtaget tre fine perleplader med frugtmotiv til bortholdelse af nærgående hvepse, der vil stikke snablen ned i mine velafkølede læskedrikke . Resultat efter længere tids test: de er fuldstændig og aldeles effektive. Ingen hvepse i min hyldeblomstdrik :-)) Tusind tak for de fine perleplader.

  2. Linda skriver:

    I stedet for af købe dem. Så lav dem selv det har min datter og hun er 11 år. De er super nemme jeg har lært og lave dem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *