Søndag i Simpsons’ tegn

20140202-160818.jpg

Lad os bare slå det fast med det samme. Jeg har aldrig rigtig lige fået fulgt særlig meget med i det der Simpsons med gule mænd, blåt hår og donuts.

Når det er sagt, afslører jeg jo også, at der alligevel er lidt, der er sluppet ind i mit system omkring denne gule familie.

Serien har tilsyneladende kørt stort set siden jeg startede i børnehaveklasse – og det er en del år siden! Derfor er det måske også naturligt nok, at min bevidsthed har opsnappet lidt omkring dem i løbet af de sidste 15 år!

For mig er Simpsons, South Park, Family Guy og American Dad lidt det samme og forholdsvis uinteressant. Til gengæld er min mand ret glad for tre af disse tegneserier (“Nej, overhovedet ikke” er svaret, når jeg spørger, om han kan lide South Park – det er da klar tale) – og det resulterer også i at der er skærmtid til disse tegneserier i vores hjem. Og det er vel som sådan okay. Bones får jo også skærmtid i ny og næ!

Anyway, lang historie kort. LEGO har netop sendt Simpsons-familien og deres hus på gaden – og for første gang blev min interesse for den gule familie vakt. Et lækkert lille LEGO-dukkehus for voksne – gule mænd eller ej – det er da charmerende!

Min søde mand kom i går hjem med præcis denne pakke LEGO og i morges startede vi op. Indtil videre er vi kun cirka halvvejs, men ih, det er altså ret fascinerende som de der små klodser bare former et lille holdbart hus med tv, køkken, klaver og billede på væggen. Me like!

Om jeg så en dag skal begynde at se de gule mænd på skærmen? Tjah – det kan da ikke afvises…

God søndag!

20140202-161010.jpg

Tulle hjælper lige lidt. Hun går ellers aldrig på bordet…

Dette indlæg blev udgivet i Et katteliv, Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Søndag i Simpsons’ tegn

  1. Louise skriver:

    Fedt! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *