Stamptember

Det er blevet september og for Simon Says Stamp – amerikansk online kreabrand og -shop – betyder september STAMPtember. I bund og grund går det vist mest ud på, at de samarbejder med en lækre brands omkring specialstempler, som kun sælges i deres butik (hvilket er virkelig ærgerligt, når man nu bor i Danmark, og det efter sigende koster en formue at importere fra the US, men på den positive side er det også væsentlig billigere når man ikke kan købe nogle af lækkerierne!). Og med lækre daglige nyheder, betyder det også at et kreativt designteam dagligt poster lækre ideer af stemplerier på Instagram.

Personligt ville jeg ønske, jeg kunne få fingre i nogle af de lækre stempler. Men jeg er for nærig. Så i stedet har jeg startet min egen lille danske Stamptember, som i alt sin enkelthed går ud på, at jeg hver dag i september skal kreere et lille kort eller lignende; hver dag skal jeg være lidt kreativ.

Jeg synes, at det lyder som en total hyggelig udfordring; en udfordring som kan ændres lidt hen ad vejen, hvis der simpelthen ikke er tid til at gøre det en dag. Men kortene må gerne være enkle; eneste krav er, at jeg har brugt et stemple. Og igen – reglerne er mine helt egne, så det kan jo ikke gå helt galt!

Vil du følge med? Kig forbi Instagram.dk/janniegejl.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Stamptember

  1. Pingback: STAMPtember er tilbage • Mit lille univers • janniegejl.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *