Tarzan

Min søde mand gav mig en virkelig skøn julegave i år (faktisk flere 😉 ): Billetter til “Tarzan – the musical” i Fredericia!

Der er et eller andet over at opleve teater. Man skal selvfølgelig kunne se det fede i, at alting ikke er helt så perfekt som på film. At man med mindre midler kan give et stor oplevelse. Fx giver lækre baggy-pants og gangarten illusionen om, at der er tale om en flok aber. Desværre er filmklippet nedenfor fra Broadway, og der brugte de nogle helt andre abe-bukser 😉

Nok om bukserne: Tarzan er en Disney-muscial og den trejde jeg er så heldig at se. Har tidligere set fantastiske Lion King i både New York og London og den skønne Frost i New York. Og indrømmet. Fredericia er ikke Broadway. Teatret er ret småt. Og når man ser klippet nedenfor kan man godt se, at nogle ting bare ser større og lækrere ud på Broadway (bortset fra de førnævnte abe-baggy-pants).

Børneskuespillerne når ikke de store sceners børneskuespillere til sokkeholderne, men derudover holder det helt godt vand. Godt arbejde, Fredericia! Og tak for gaven til min søde mand.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, Kærlighed og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *