Time to transform…

I aften går det løs. Transformers: Age of Extinction er på programmet! Jeg glæder mig til et gensyn med Optimus Prime og Bumble Bee. Og er spændt på Mark Wahlbergs præstation.

Transformers gør det lidt sjovere, at køre bil og være en del af trafikken. Personligt har jeg jo den sødeste lille røde FIAT, som i transformerverdenen bliver til en Lady Bird (Fairy) med skønne blå øjne – jow jow.

Den seneste uge har min søde mand og jeg set de tre seneste Transformers-film. Det har taget sin tid, men har været et dejligt gensyn. Personligt blev jeg til sidst lidt træt af at se på Shia LaBeouf – og derfor glæder jeg mig lidt over, at Mr. Wahlberg har taget over. Om filmen kan holde til udskiftning på menneskeplan må tiden vise – men mon ikke, når nu de søde Autobots er de samme?

Se hvordan det næsten ser ud (min er blot rød og den nye model):

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *