Tips til kreashopping

2016 blev året, hvor kreashopping for alvor kom ind i min hverdag. Med både en Minc, en Big Shot og en Misti-look-a-like, var grundlaget ligesom i orden til at udvide sortimentet indenfor papirvarer og tilbehør til kortlavning.

Jeg er ret sikker på, at min søde mand synes, det har taget lidt overhånd, men i det mindste var det ham, der gav mig Big Shot og Minc og dermed bærer sin del af ansvaret for den øgede shoppetrang 😉

Jeg er igennem året blevet særlig glad for især fem krea-butikker, som jeg lige vil dele med dig, som måske også trænger til at udvide samlingen af “ting-der-kan-bruges-når-man-gerne-vil-lege-med-og-på-papir”:

Seven Hills Crafts i England
Det er ikke kun pga. den lave valutakurs, at Seven Hills har vundet mit hjerte. Det er også fordi, de virkelig har et stort sortiment af lækre stempler og dies fra de kendte brands til gode priser. Og så er porto-prisen ret så lav og levering indenfor en uge.

HappyMade i Herning
2016 blev året, hvor Herning fik sin helt egen – dog mest online – krea-butik. Hos HappyMade har du mulighed for at afhente i butikken (og dermed spare fragten), leveringen er altid hurtig og dine ting ankommer pænt indpakket med en sød hilsen.

Hobbygården i Hampen
Lukkede deres hjemmeside i 2016, men har fortsat åbent i den fysiske butik i weekenden. Hobbygården er en stor lade fyld med kreagøgl – et godt sted, hvis man gerne vil have fingrene i materialerne, inden man køber :)

Hobbyboden på Samsø
En gammel kending, hvor fragtprisen kan være en hindring for mig, men med et stort udvalg og hurtig levering.

Scrapbookdepot i Holland
Gratis fragt allerede ved 50 Euro! Havde en ret god pris på Zig Clean Color Real Brushes, da jeg hoppede på den bølge. Hurtig levering og gode priser; men ikke den nemmeste hjemmeside at navigere på.

Gad vide om 2017 byder på nye steder til kreashopping? Ha’ en god aften :)

Dette indlæg blev udgivet i Krealiv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *