Vil du med til Carcassonne?

carcassonne - jannie-gejl-baunwall-gode-brætspil-til-to

Carcassonne. En by i Sydfrankrig – og et ganske glimrende brætspil!

I juletiden var der -35% på brætspil i Bilka – og jeg kom til at købe Carcassonne og Scrabble uden at have prøvet nogle af dem inden.

Med en uge i sydens sol, fik min kære husbond og jeg mulighed for at spille begge dele – og med ret forskelligt udfald.

Scrabble: som kommunikatør troede jeg, at jeg ville ELSKE dette spil! Stor var skuffelsen over hvor langtrukkent, det var – og hvor irriterende lidt man kan bruge sine syv bogstaver til. Med andre ord – ingen success.

Carcassonne: havde hørt meget positivt om dette spil og må indrømme, jeg blev bidt af det. Med små kort bygger man byer og veje op, stiller sine mænd – eller smider dem i græsset – og samler løbende point. Spillet tager en god halv times tid og egner sig både, når man er to, og når man er flere. Med andre ord – et godt spil til en utålmodig spiller som mig.

Dette indlæg blev udgivet i At rejse er at leve, Hverdagsliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *