Villads fylder seks

Eller fyldte… Det er faktisk ved at være en måned siden..

En sød veninde spurgte i starten af december, om jeg kunne hjælpe med en fødselsdagsinvitation til hendes søn, Villads, som fyldte seks. Kravet var et billede – og derudover var rammerne frie. Resultatet ses her – og processen kan du læse mere om under billedet.

janniegejl-villads-toft-6-aar-foedselsdagskort-sig-det-med-biler

Jeg er selv kamera-løs, men fik deres fine kamera i hånden, hvorefter Villads og jeg gik ned på hans værelse.

Indrømmet. Jeg bruger gerne tid på Pinterest og lige her var det faktisk meget praktisk. På Villads’ værelse var der nemlig en masse lækre små biler, som han elsker at lege med. Og med Pinterest mange indtryk lagret i hukommelsen, stod et total opstillet motiv pludselig lysende klart.

Sammen med storesøster Thea, fik vi derfor formet et 6-tal på gulvet af helt tilfældige bileder. Jeg fik Villads til at lægge sig ved siden af tallet, kravlede selv op på den klassiske Bekväm trappe-taburet fra IKEA og skød løs.

Villads var total sød fotomodel: charmerende, smilende og tålmodig! Og da vi var tilfredse med resultatet, var det blot lige at fotoredigere lidt (sort/hvid + det løse) i Adobe Bridge og opsætte med ganske lidt tekst i Photoshop.

Fontvalget faldt på KG Shark in the Water og altid lækre Helvetica Neue. Billedet fik forældrene fremkaldt på foto.com i en dejlig kraftig mat kort-kvalitet.

Dette indlæg blev udgivet i Krealiv og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *