Farveglade børnekort

janniegejl-farveglade-hjemmelavet-boernekort-diy-med-dyr-og-ballon-2018-01-06 06.55.26_1
Et nyt år er begyndt og med januar kommer de første fem børnefødselsdage i min omgangskreds indenfor blot syv dage. Det betyder også fem børnekort – et godt første krea-projekt i 2018.

Jeg er ret vild med de her kort, hvor der “gemmer” sig noget. At en del er synlig og noget andet dukker frem, når man tager kortet op (se flere varianter på min Instagram); og jeg tænker, at det må være velegnet til børnekort.

janniegejl-farveglade-hjemmelavet-boernekort-diy-med-dyr-og-ballon-2018-01-03 08.38.17Op mod jul fik jeg fat i stempelsættet med den lækre store runde ballon (og der er matchende die til billig pris), som jeg synes er super lækker i det lille vindue. Snoren er håndtegnet (jo jo – lidt kan jeg da klare i frihånd).

Ballonen skulle føre ned til et hyggeligt, børnevenligt motiv. Jeg er stor fan af alverdens dyrestempler, men valget til disse børnekort faldt på dette skønne sæt fra engelske Clearly Besotted. Malet med Zig Clean Color Real Brush og påtegnet en lille stump græs/vand for at færdiggøre looket. Simpelt og enkelt.

janniegejl-farveglade-hjemmelavet-boernekort-diy-med-dyr-og-ballon-2018-01-03 08.43.38Kuverten passede lige med et stykke A5 karton. Her blev foldelinjerne præget på et scoring board, inden vinduet blev skåret ud på Big Shot (det udskårne stykke passede perfekt til at lave de små tillykke-skilte),  kuverten blev samlet med dobbeltklæbende tape og en lille cirkelstanse blev brugt til halvcirklen på bagsiden, som gør det nemt at tage kortet op.

Tillykke blev sat på med et lille stykke mosgummi med dobbeltklæbende tape, for at skabe lidt dybde – og så var der lige et børnekort – eller fem (faktisk seks – just in case ét af dem ikke blev helt som ønsket)!

Alle de farverige børnekort  bliver naturligvis krydret med lidt mini-chokoladeknapper og afsluttes med en hjemmelavet farverig kuvert, som forhåbentlig vækker glæde i postkassen.

Det var vist det :)

Til disse kort har jeg brugt:

Jeg har stemplet med Versafine Onyx Black Ink, og farvelagt med Clean Color Real brush.

Dette indlæg blev udgivet i Krealiv og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *