Lækre boller i en fart

Kender I det? Man er sulten, men har ikke rigtig noget, man har lyst til? Og det er bidende koldt, så man vil helst ikke udenfor en dør? Og den der sult har faktisk allerede vokset sig god stor nede i maven og tålmodigheden er på minus – præcis som temperaturen ude for….?

Den følelse havde jeg for lidt siden. Når nøden er størst, er Google god – jeg fandt et link til hurtige boller (okay, det link er snyd! Jeg mistede det oprindelige link, fordi de fjernede opskriften, så jeg har selv lige lavet et indlæg, med en god opskrift :) )! Og Kalle (K-Mix Køkkenmaskine) og jeg gik i gang – tilføjede lige lidt solsikke- og græskarkerner og vupti! Kort efter stod 12 fine boller klar til spisning!

Det er mums, og det betyder, at lige om lidt kommer min søde mand hjem til hjemmebag – hyggelig måde at skyde weekenden i gang, hvis du spørger mig. Hausfrau siger du? Mig? Aaaahr :-)

20140131-153246.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Godt til maven og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Lækre boller i en fart

  1. Pingback: Nemme boller på en time | Mit lille univers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *