Vi skal til rejsegilde

Vi har været til vores første rejsegilde i dag! Den er god nok – kan i hvert fald ikke mindes andre :)

Men hvad er det nu lige, man gør til sådan et rejsegilde? Der er noget med en flot grøn krans; men altså – køber man den eller laver man den selv? Tjah – vi er så heldige, at parret vi skal til rejsegilde ved, faktisk har valgt at holde det så sent, at huset er dækket helt af, da det danske sommervejr er virkelig lunefuldt – og derfor er en krans jo pludselig ikke så relevant.

En sød kollega foreslog vin! Og det er jo altid godt. Vi endte nu i stedet på noget lidt andet. For jeg har jo altid lært, at man skal give gaver, som man gerne selv vil modtage – eller som modtageren ønsker sig. Hvad de ønsker sig, ved jeg ikke – så jeg sprang i stedet på den med “Noget jeg gerne selv vil modtaget”. Valget faldt på krokusløg!

Hvorfor krokusløg? Tjah – fordi hvis jeg selv skulle anlægge en græsplæne i dag, ville jeg sørge for at lægge en masse skønne krokusløg ned inden jeg anlagde plænen. Jeg synes nemlig, at krokus er den fineste forårsbebuder – og tænk sig at have en græsplæne, som forvandler sig fra trist grøn til et smuk dække af hvid-lilla blomster, når foråret kommer!

Men her opstår problemet så, for er der krokusløg at finde rundt omkring? Nope! Det er simpelthen ikke sæson før september (formentlig i uge 37)!! Så i stedet er det igang med et gavekort – og heldigvis er jeg jo ret glad for at lege med papir.

Jeg bestiller løgnene til levering i en pakkeshop nær parret og tyvstjæler billeder og tekst fra hjemmesiden, sætter det hurtigt op i Photoshop med et par passende fonte (Beauty and the Beast og Cafe & Brewery fra en af mine yndlings font-designere Brittney Murphy), printer, limer på matchende karton og skærer til, så der ikke er hvid udenom.

Kortet søgte jeg efter inspiration til på altid inspirationsrige Pinterest 😀 Men jeg kan godt mærke, at det ikke lige er indenfor dette område, jeg har flest kreating. Derfor blev det til eget enkelt design: en udskrift fra Google Maps af et landkort, der viser deres nye adresse blev indsat på en base med et stempel og en kat (de er også katteelskere). De printede krokus bliver holdt sammen på indersiden af et stykke karton med teksten “Gavekort”.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv, Krealiv og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *