Dåbskort

Vi var så heldige, at blive inviteret til dåb ved den sødeste lille pige, som kom til verden, mens jeg var på ferie i marts.

jannie-gejl-baunwall-navnetavle-daabstavle-2017-05-24 19.42.56Jeg er på ingen måde kreativ nok til at fremstille en hjemmelavet dåbsgave, så gaven blev købt – men dåbskort ville jeg selvfølgelig selv lave. I stedet for dies og stempler, var det min skønne MacBook, der kom frem.

Samtidig var jeg nemlig fra anden side blev spurgt til, om jeg kunne fremstille en dåbstavle – godt nok med netop stempler og dies. Men med mængden af informationer på en sådan tavle, blev det lidt noget makværk – og derfor var det nu tid til at ty til computeren.

På altid kreative Freepik fandt jeg en sød hval – og yndlingsfontene fra Kimberly Geswein blev hentet ned. Og så var det blot at lege rundt – og finde inspiration på Pinterest. Det er ikke raketvidenskab at lave et dåbskort, men inspirationskilder er gode at have som udgangspunkt.

Resultatet blev et lille kort i A6, printet på almindelig printer på lidt ekstra lækkert papir – og ja – jeg blev godt tilfreds. Selvfølgelig er det federe med et rigtigt offset-print, men til formålet fungerede det her helt okay.

Se flere navneplakater og kort på Instagram @svingfjer og bestil dit personlige dåbskort, lige til at printe ud :)

Dette indlæg blev udgivet i Krealiv og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Dåbskort

  1. Mona skriver:

    Looooove it ❤️

  2. Pingback: Navnetavler • Mit lille univers • janniegejl.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *