Hjemmelavet hindbærroulade

Mangler du en opskrift på en god og nem hindbærroulade? Jeg har fundet min helt klare favorit hos Leila Lindholm og vil efter en opfordring lige dele den med jer :-)

Du skal bruge:

  • 3 æg
  • 1,5 dl sukker
  • 2 spsk mælk
  • Skal fra en appelsin
  • 2 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • Evt. mandelflager
  • 3 dl marmelade

Pisk æg og sukker fluffy hvidt – fx med Kalle Køkkenmaskine. Tilføj appelsinskal og mælk ved lidt lavere omdrejninger. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen (brug gerne en sigte). Bruger du mandelflager, fordeler du dem på bagepapiret – det giver en flot overflade bagefter. Fordel nu dejen jævnt på et stykke papir på en bradepande og bag i 5 minutter ved 250 grader.

Imens dejen er i ovnen, gør du et andet stykke bagepapir klar – drys let med rørsukker.

Når dejen er færdig, tager du forsigtigt ved bagepapiret og vender dejen ud på dit bagepapir med sukker. Læg et vådt viskestykke over et øjeblik (så slipper papiret nemmere) og træk det oprindelige bagepapir af.

Fordel marmeladen og rul bunden sammen på langs til en tæt rulle. Begrund med at folde den første kant lidt ind over fyldet og vupti – et stk. hindbærroulade til dig :-)

Du kan selvfølgelig bruge alt mulig andet sjovt fyld – kun fantasien sætter grænser.

Bon appetit!

Dette indlæg blev udgivet i Godt til maven og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *